x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Mii de pastile de ecstasy vândute de traficanți din 3 județe

Mii de pastile de ecstasy vândute de traficanți din 3 județe

05 Mai 2022   •   10:21
Mii de pastile de ecstasy vândute de traficanți din 3 județe

Percheziţii la traficanţii de droguri din Arad, Bihor și Vâlcea. Au vândut mii de pastile de ecstasy, doar unor persoane de încredere și numai după ce au verificat în prealabil zonele unde urmau să aibă loc tranzacțiile.

Procurorii DIICOT și polițiștii au făcut 16 percheziții în județele Arad, Bihor și Vâlcea pentru destructurarea unei importante grupări infracționale organizate, specializată în distribuirea de droguri de risc și de mare risc, respectiv canabis, cocaină și ecstasy, drogurile fiind comercializate doar unor persoane de încredere, pentru a asigura caracterul conspirat al tranzacțiilor.

De asemenea, pentru a împiedica descoperirea activității infracționale de către organele de urmărire penală, transporturile de droguri au fost efectuate doar după verificarea în prealabil a traseului, locațiilor folosite pentru depozitare și a zonelor unde urmează să aibă loc tranzacțiile, informează DIICOT.

În perioada 30 martie – 7 aprilie a.c., gruparea a cândut 200 de grame de cocaină și peste 5000 de pastile de ecstasy.

La percheziții au fost descoperite importante cantități de droguri ce erau pregătite pentru distribuție, dar și arme albe.

7 persoane implicate vor fi audiate la DIICOT.

 

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: diicot