x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Un instructor auto a luat mită de la un cursant căruia i-a promis că îl va ajuta să promoveze examenul

Un instructor auto a luat mită de la un cursant căruia i-a promis că îl va ajuta să promoveze examenul

de Redacția Jurnalul    |    19 Apr 2023   •   17:00
Un instructor auto a luat mită de la un cursant căruia i-a promis că îl va ajuta să promoveze examenul

Un instructor auto a fost prins în flagrant delict după ce a luat bani de la un cursant, căruia i-a promis ca îl va „ajuta” să promoveze proba practică a examenului pentru obținerea permisului.

Polițiștii din cadrul Serviciului Județean Anticorupție Teleorman, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Teleorman, au prins în flagrant miercuri dimineața un instructor auto, imediat după ce a primit o sumă de bani de la un cursant al unei școli de șoferi, lasându-l să creadă că îi poate facilita obținerea permisului de conducere.

Instructorul a primit suma de 500 de euro de la cursantul în cauză, în schimbul traficării unei presupuse influențe asupra polițiștilor examinatori din cadrul Serviciului regim permise și înmatriculări Teleorman, astfel încât persoana în cauză să promoveze proba practică pentru obținerea permisului de conducere.

Instructorul a fost dus la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Teleorman, cercetările fiind continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trafic de influență.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: mita instructor auto