x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Moarte CUMPLITĂ în Cetatea Devei. Un tânăr a MURIT când încerca să-și facă o fotografie într-o zonă interzisă

Moarte CUMPLITĂ în Cetatea Devei. Un tânăr a MURIT când încerca să-și facă o fotografie într-o zonă interzisă

01 Mai 2017   •   08:19
Moarte CUMPLITĂ în Cetatea Devei. Un tânăr a MURIT când încerca să-și facă o fotografie într-o zonă interzisă

Tragedie pe Cetatea Devei, duminică seara. Un tânăr de 28 de ani, din Deva, a murit, după ce a căzut de pe zidurile monumentului. Se pare că bărbatul încerca să îi facă niște poze prietenei lui, moment în care s-a dezechilibrat și a căzut. Medicii nu au putut să îl mai salveze, întrucât tânărul a murit pe loc, potrivit Glasul Hunedoarei.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al judeţului Hunedoara, Bogdan Niţu, a declarat că tânărul de 28 de ani se afla într-o zonă interzisă publicului.

Potrivit directorului Serviciului Public Administrare Cetate Deva, Alin Suciu, incidentul tragic s-a produs în incinta 1, zonă în care accesul vizitatorilor este oprit. Suciu a confirmat că tânărul ar fi pătruns în incinta 1 escaladând niște stânci, de unde a căzut de la înălțimea de 6-7 metri.

Poliţiştii investighează cazul pentru a stabili circumstanţele producerii incidentului, deşi din primele date reiese că a fost vorba despre un accident.

×
Subiecte în articol: cetatea deva