x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Momente emoționante la școala din Galați unde învăța copilul care a murit după ce a căzut de pe bicicletă

Momente emoționante la școala din Galați unde învăța copilul care a murit după ce a căzut de pe bicicletă

de Redacția Jurnalul    |    11 Sep 2023   •   15:15
Momente emoționante la școala din Galați unde învăța copilul care a murit după ce a căzut de pe bicicletă

Profesorii și elevii de la școala din Galați unde învăța elevul care a murit după ce a căzut de pe biciletă au ținut un moment de reculegere.

"Dumnezeu să-l așeze într-un loc mai bun". Moment emoționant la școala copilului din Galați, mort după ce a căzut de pe bicicletă

Prima zi de școală a fost astfel marcată de lacrimi pentru copilul de 9 ani care a murit. 

"O veste neplăcută și tristă pentru școala noastră, anume vestea pierderii unui elev, într-un accident nefericit. De aceea, cu inima întristată, vă rugăm să păstrăm un moment de reculegere. Dumnezeu să-l aibă în pază și să-l așeze într-un loc mai bun", a spus un profesor.

Accidentul a acut loc în apropierea unui parc de lângă faleza Dunării din Galați. Băiatul a ieșit la plimbare cu bicicleta împreună cu părinții și fratele său, potrivit antena3CNN.

Însă la un moment dat, acesta s-a dezechilibrat și a căzut. Băiețelul a reușit să mai facă doar câțiva pași către mama lui, apoi s-a prăbușit.

La fața locului au ajuns echipajele de salvatori, care l-au preluat pe copil și l-au transportat la Spitalul Clinic de Urgență Galați.

Din păcate, pe parcursul transportului, băiețelul a intrat în stop cardio-respirator, medicii aplicându-i în zadar numeroase manevre de resuscitare. Micuțul nu a mai putut fi salvat.

Poliția a deschis dosar penal pentru ucidere din culpă.

Galați

×
Subiecte în articol: bicileta copil galaţi