x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Incredibil! La un pas să-i facă autopsie de VIE, la Spitalul din Deva: M-am trezit la morgă cu un bărbat peste mine. Bine că nu m-a băgat în frigider

Incredibil! La un pas să-i facă autopsie de VIE, la Spitalul din Deva: M-am trezit la morgă cu un bărbat peste mine. Bine că nu m-a băgat în frigider

de Redacția Jurnalul    |    27 Dec 2023   •   22:56
Incredibil! La un pas să-i facă autopsie de VIE, la Spitalul din Deva: M-am trezit la morgă cu un bărbat peste mine. Bine că nu m-a băgat în frigider

O femeie susține că a fost dusă la Morga Spitalului din Deva și urma să i se facă autopsie de vie, deși ea era într-un șoc anafilactic produs de un antibiotic despre care ar fi atenționat-o pe asistentă. Președintele Consiliului Județean Hunedoara a dispus o anchetă.

Un consilier local AUR din Deva a postat, pe pagina sa de Facebook, imagini cu femeia care susține că în 4 iulie 2022 a fost dusă la Morga Spitalului și urma să i se facă autopsie deși era vie. Femeia a stat acolo o zi și o noapte, iar când s-a trezit avea pe mână numărul 8 și urma ca într-o oră să îi vină rândul pentru necropsie.

„M-am dus și m-am internat duminica, nu uit câte zile trăiesc. A fost într-o duminică. Și a venit după-masa și mi-a făcut injecție și i-am zis la asistentă să nu îmi facă injecție cu antibiotic că nu suport antibiotic și a zis „care e problema mea”. Am zis, „bine, doamnă”, dar eu am tras mâna. Dar femeia de serviciu m-a ținut și aia mi-a băgat (injecția - n.r.). Și pe urmă cum mi-a băgat, cum am fost gata. Mi s-a pus un nod în gât și aici a pornit ceva la burtă (...). De aici nu mai știu nimic. Am fost vânătă și neagră pe spate. M-am trezit la morgă cu un bărbat peste mine. Bine că nu m-a băgat în frigider că erau pline frigiderele. Erau pline cu COVID și nu au mai avut loc. Eram claie peste grămadă și aveam numărul 8 la mână. Mi-a pus numărul 8. Mai aveam o oră și mă tăia. Îmi făcea autopsie de vie și m-a trezit Dumnezeu. O zi și o noapte m-a ținut la morgă, acolo cu morții peste mine. Când m-am trezit am zbierat de cred că toată Deva m-a auzit. Imediat au fost la mine și am căzut în comă înapoi”, spune femeia.

Aceasta susține că după ce a scăpat de la Spitalul din Deva a mers la Cluj pentru că a contactat o bacterie și timp de 6 luni a avut scaune diareice.

„În lumina unei experiențe tulburătoare, dorim să aducem în atenție un incident îngrijorător, care a avut loc în Spitalul Județean Deva, pe perioada pandemiei, când neglijența, incompetența și abuzurile medicale erau strigătoare la cer și o guvernare politică inconștientă încerca să le acopere și să le dea o tentă de legalitate, prin propagandă, manipulare și acte normative abuzive, prin care ne-au fost îngrădite, nejustificat, multe dintre drepturile și libertățile noastre fundamentale. O femeie a fost, în mod eronat, dusă la morgă. Acest moment de gravă incompetență a generat un impact profund asupra sănătății și stării emoționale a acelei femei, dar și asupra încrederii noastre în sistemul medical”, spune consilierul local AUR, Tiberiu Claudiu Bârstan, pe pagina sa de Facebook, unde a postat și imagini video cu femeia.

Președintele Consiliului Județean Hundoara, Laurențiu Nistor, a dispus o anchetă la Spital.

„Astăzi, 27 decembrie 2023, preşedintele Consiliului Judeţean Hunedoara, domnul Laurenţiu Nistor, a dispus constituirea unei Comisii de verificare a informaţiilor vehiculate în spaţiul public, în vederea stabilirii adevărului”, se arată într-un comunicat de presă al CJ Hunedoara.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: morga deva