x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Inconștiență la volan: Un mort și un copil rănit grav, după o șicanare în trafic

Inconștiență la volan: Un mort și un copil rănit grav, după o șicanare în trafic

de Redacția Jurnalul    |    21 Iun 2023   •   10:46
Inconștiență la volan: Un mort și un copil rănit grav, după o șicanare în trafic

Un bărbat de 31 de ani a murit și o fetiță de 4 ani este rănită grav, după ce mașina în care se aflau a lovit un cap de pod în localitatea Frătăuții Vechi, din județul Suceava, în urma unei șicanări în trafic.

Din primele verificări ale polițiștilor suceveni, s-a constatat că mașina condusă de un bărbat de 39 de ani din municipiul Rădăuți a părăsit drumul, marți noaptea, și a lovit un cap de pod în timp ce rula pe DJ 178C.

În urma impactului, un bărbat de 31 de ani, din municipiul Rădăuți, pasager pe scaunul dreapta față de autoturism, a murit. De asemenea, o fetiță în vârstă de 4 ani, pasageră în aceeași mașină, a fost rănită grav.

„Întrucât in cadrul cercetărilor au rezultat mai multe inadvertențe și suspiciuni cu privire la eveniment, la nivelul Poliției Municipiului Rădăuți a fost constituită o echipa operativă complexă coordonată de procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuți. Astfel, în urma cercetării locului faptei, a desfășurării de activități investigative și a administrării materialului probator, au fost obținute indicii temeinice cu privire la o șicanare anterioară în trafic cu un alt vehicul condus de către un tânăr de 22 de ani din comuna Frătăuții Noi, jud. Suceava”, arată, miercuri, Poliția Suceava.

Astfel, polițiștii au dispus reținerea pentru 24 de ore a șoferului de 22 de ani. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Cercetările în acest caz continuă, fiind deschis un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuți.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: șicanare trafic mort