x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Nicușor Dan: ACMDS nu făcea decât să cheltuiască de pomană banii publici

Nicușor Dan: ACMDS nu făcea decât să cheltuiască de pomană banii publici

02 Apr 2021   •   20:40
Nicușor Dan: ACMDS nu făcea decât să cheltuiască de pomană banii publici

Primarul general al Capitalei anunță desființarea Asociației Centru Municipal pentru Dialog Social București (ACMDS), care „nu făcea decât să cheltuiască de pomană banii publici”: „Era o companie municipală mai mică, specializată în dat banii pe mașini, chirii și salarii”.

„Încă un pas făcut pentru reducerea risipei în primărie. La sfârșitul lunii decembrie, am anunțat începerea demersurilor administrației locale pentru desființarea Asociației Centru Municipal pentru Dialog Social București, iar acum s-a obținut decizia judecătorească de dizolvare. Acest ONG, înființat în 2018 de fosta administrație a Capitalei, nu făcea decât să cheltuiască de pomană banii publici – aproape 4 milioane de lei pe an – fără niciun beneficiu real pentru cetățeni. Era o companie municipală mai mică, specializată în dat banii pe mașini, chirii și salarii, care nu avea nici măcar scuza că prestează un serviciu public autentic și care a acumulat și jumătate de milion de lei datorii”, transmite Nicușor Dan.

El mulțumește Roxanei Cantea, consilier general USR, numită în Adunarea Generală a acestui ONG special pentru a derula demersurile juridice necesare desființării și care a rezolvat această problemă.

Adunarea Generală a hotărât în 01 martie 2021, pe baza mandatului din hotărârea CGMB 438/ 28.12.2020, lichidarea.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: Nicușor Dan