x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale O betonieră s-a răsturnat pe un drum judeţean din Bistriţa Năsăut

O betonieră s-a răsturnat pe un drum judeţean din Bistriţa Năsăut

01 Noi 2018   •   14:05
O betonieră s-a răsturnat pe un drum judeţean din Bistriţa Năsăut

O betonieră încărcată s-a răsturnat, joi după-amiază, pe un drum judeţean din apropierea municipiului Bistriţa, şoferul de 59 ani suferind răni grave în urma accidentului. 

Potrivit datelor comunicate AGERPRES de către purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Bistriţa-Năsăud, Diana Pintea, şoferul ar fi pierdut controlul volanului într-o curbă pe DJ 154, în Sărata, localitate componentă a municipiului Bistriţa, iar betoniera s-a răsturnat în afara părţii carosabile, în şanţul de pe marginea drumului. 

Pe durata intervenţiei echipajelor de salvare, traficul rutier în zonă a fost blocat. 

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bistriţa a intervenit la locul accidentului cu două echipaje de descarcerare şi un echipaj de prim-ajutor al SMURD. 

A fost nevoie de înlăturarea parbrizului pentru extragerea victimei, operaţiune care a durat în jur de 7 minute, potrivit datelor furnizate de purtătorul de cuvânt al ISU, Marius Rus. 

În urma accidentului, s-au produs şi scurgeri importante de combustibil, motiv pentru care pompierii militari au luat măsuri de apărare împotriva incendiilor. 

Şoferul de 59 ani a fost transportat la spitalul din Bistriţa de un echipaj cu medic al Serviciului de Ambulanţă Judeţean, prezentând traumatism cranio-facial, fractură de umăr drept, multiple escoriaţii şi plăgi la nivelul feţei şi al mâinilor. 

Din cauza rănilor suferite, conducătorul auto nu a putut fi testat alcoolscopic, urmând să i se recolteze probe biologice. AGERPRES

×