x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale O femeie a fost ucisă de concubin în fața fiului ei de șase ani, pe o stradă din Târgu Mureș

O femeie a fost ucisă de concubin în fața fiului ei de șase ani, pe o stradă din Târgu Mureș

27 Mar 2020   •   10:20
O femeie a fost ucisă de concubin în fața fiului ei de șase ani, pe o stradă din Târgu Mureș

O femeie a fost înjunghiată de concubin, în fața fiului ei de șase ani, joi, 26 martie, pe o stradă din Târgu Mureș, scrie zi-de-zi.ro.

Ulterior, bărbatul și-ar fi provocat mai multe leziuni, ambii fiind transportați la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. Din neferice, femeia a decedat. În prezent, bărbatul de află în continuare internat.

”La fața locului s-au deplasat de îndată polițiștii, iar din primele cercetări efectuate s-a stabilit faptul că o femeie, de 30 de ani, din comuna Livezeni, ar fi fost agresată de către concubinul acesteia, de 48 de ani. În fapt, cei doi se deplasau cu un autoturism, împreună cu fiul minor, în vârstă de 6 ani, iar ca urmare a unor neînțelegeri, femeia ar fi coborât din autoturism, moment în care bărbatul ar fi coborât după aceasta și cu un obiect înțepător, i-ar fi provocat mai multe leziuni la nivelul abdomenului. Ulterior, bărbatul și-ar fi provocat mai multe leziuni, cu același obiect înțepător, ambii fiind transportați la unitatea spitalicească în vederea acordării de îngrijiri medicale. Din nefericire, femeia a decedat la spital, iar în ceea ce îl privește pe bărbat, acesta a rămas internat în unitatea medicală. Polițiștii nu au fost sesizați anterior cu privire la eventuale fapte asociate violenței în familie în ceea ce privește cele două persoane”, se precizează într-un comunicat remis joi, 26 martie, la ora 18.30, de Biroul de presă al Inspectoratului de Poliție Județean Mureș.

În ceea ce-l privește pe băiatul de 6 ani, acesta se află acum în grija bunicilor.   

×