x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale O femeie a murit și un bărbat a fost grav rănit într-un accident provocat de un tractorist băut

O femeie a murit și un bărbat a fost grav rănit într-un accident provocat de un tractorist băut

08 Iun 2022   •   10:08
O femeie a murit și un bărbat a fost grav rănit într-un accident provocat de un tractorist băut

O femeie din București a murit și un bărbat a fost grav rănit într-un accident provocat de un tractorist băut, pe o șosea din județul Teleorman. Mașina acestora a lovit un tractor plin cu baloți, fără nicio lumină. Se pare că familia din București mergea la o înmormântare.

Accidentul a avut loc marți seara pe DN52, între localitătile Furculești și Crângu, județul Teleorman.

Polițiștii rutieri au stabilit faptul că un bărbat în vârstă de 62 de ani, din București, la volanul unui autoturism, a intrat în coliziune cu un tractor cu semiremorcă condus de un bărbat în vârstă de 53 de ani , din comuna Bogdana, județul Teleorman.

În urma accidentului, o femeie în vârstă de 53 de ani din București, pasageră în autoturism, a murit, iar șoferul mașinii a fost rănit grav, fiind dus la spital.

Ambii șoferi au fost testați cu etilotestul, rezultatul fiind de 0,24 mg/l alcool pur în aerul expirat în cazul tractoristului și 0,0 mg/l alcool pur expirat în cazul șoferului autoturismului, potrivit IPJ Teleorman.

Conform impactnews24.ro, mașina a lovit un tractor plin cu baloți, fără nicio lumină. În urma impactului violent, zeci de baloți și bucăți din mașină au fost aruncate la zeci de metri. Se pare că familia din București mergea la o înmormântare.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: accident