x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale O femeie din Dolj a fost reţinută după ce a oferit 500 lei mită poliţiştilor rutieri

O femeie din Dolj a fost reţinută după ce a oferit 500 lei mită poliţiştilor rutieri

19 Ian 2019   •   17:34
O femeie din Dolj a fost reţinută după ce a oferit 500 lei mită poliţiştilor rutieri

O femeie de 34 de ani din comuna Coşoveni, judeţul Dolj, a fost reţinută pentru 24 de ore pentru că a oferit unor poliţişti rutieri 500 de lei ca să nu îi întocmească dosar penal soţului său prins conducând o maşină radiată din circulaţie.

Potrivit IPJ Dolj, poliţişti din cadrul Secţiei 5 Poliţie Rurală Pieleşti au oprit, vineri, pentru control, un autoturism care se deplasa pe DN 6F şi au constatat că maşina, condusă de un bărbat de 31 de ani, din Coşoveni, era radiată din circulaţie, motiv pentru care au întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de conducere a unui autoturism neînmatriculat.

Pentru a nu se lua măsurile legale ce se impuneau, atât conducătorul auto, cât şi soţia acestuia, pasager în autoturism, au încercat să ofere în mod repetat sume de bani poliţiştilor. Cei doi poliţişti au sesizat conducerea IPJ Dolj şi Serviciul Judeţean Anticorupţie Dolj, fiind realizată prinderea în flagrant a femeii în timp ce le oferea agenţilor suma de 500 de lei.

Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Dolj, fiind demarate cercetări pentru dare de mită. Femeia reţinută a fost introdusă în arestul IPJ Dolj şi urmează să fie prezentată instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă. AGERPRES

×
Subiecte în articol: mita politisti rutieri