x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale O femeie din Tulcea este cercetată penal după ce a lovit o profesoară şi un elev în incinta unei şcoli

O femeie din Tulcea este cercetată penal după ce a lovit o profesoară şi un elev în incinta unei şcoli

07 Iun 2018   •   14:18
O femeie din Tulcea este cercetată penal după ce a lovit o profesoară şi un elev în incinta unei şcoli

O femeie, în vârstă de 46 de ani, este cercetată penal pentru loviri şi alte violenţe, după ce miercuri seara a intrat într-o unitate şcolară din municipiul Tulcea şi a agresat o profesoară şi un elev pentru a-şi apăra fiica implicată într-un conflict. 

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Jandarmi (IJJ) Tulcea, plutonier major Ramona Sibiceanu, a declarat pentru AGERPRES că lucrătorii IJJ au intervenit la Şcoala generală "Ioan Neniţescu", în cazul unui conflict apărut iniţial între o elevă de 16 ani şi un elev de 15 ani. 

"În urma altercaţiei verbale între cei doi copii, fata şi-a sunat mama, P.L., în vârstă de 46 de ani, care a venit la şcoală şi a vrut să-l apostrofeze pe copil. Însă o profesoară a intervenit şi a fost lovită şi ea", a menţionat reprezentanta IJJ. 

Autorităţile au întocmit actele premergătoare cercetării penale împotriva mamei agresoare care este acuzată de săvârşirea infracţiunii de loviri şi alte violenţe. 

"Unitatea de învăţământ are paza asigurată de o persoană angajată cu acest scop", a precizat reprezentantul Inspectoratul de Poliţie al Judeţului (IPJ) Tulcea, Sorin Ţugui. 

Potrivit autorităţilor, cele două victime ale P.L. nu au necesitat internare în spital. 

Acesta este cel de-al doilea caz de violenţă în care sunt implicaţi elevi anchetat de autorităţi şi făcut public în acest an. În luna martie, două eleve ale Colegiului agricol "Nicolae Cornăţeanu" din municipiul Tulcea s-au ales cu dosar penal după ce au lovit o colegă, acuzând-o că a copiat la un test susţinut la ora de chimie. 

Incidentul petrecut într-o staţie de autobuz de la marginea oraşului Tulcea a fost filmat de prietenii agresoarelor care au postat imaginile pe o reţea de socializare. 

×
Subiecte în articol: profesiara batuta tulcea