x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale O fetiţă de şase ani din Vrancea a fost accidentată grav, după ce a traversat strada prin loc nepermis

O fetiţă de şase ani din Vrancea a fost accidentată grav, după ce a traversat strada prin loc nepermis

12 Dec 2018   •   13:36
O fetiţă de şase ani din Vrancea a fost accidentată grav, după ce a traversat strada prin loc nepermis

O fetiţă de şase ani a fost accidentată miercuri, pe o stradă din municipiul Focşani, după ce s-a angajat într-o traversare prin loc nepermis, potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea. 

"Un autoturism, condus de o femeie de 41 ani, pe strada Ion Basgan din Focşani, a accidentat o minoră de şase ani, care se angajase în traversarea străzii prin loc nepermis", au precizat reprezentanţii IPJ Vrancea. 

Fetiţa a ajuns la Spitalul Judeţean de Urgenţă "Sfântul Pantelimon" din Focşani cu capul spart şi mai multe fracturi. 

"Copilul a fost diagnosticat cu politraumatism prin accident rutier, cu traumatism cranio-cerebral acut deschis, fractură humerus stâng şi femur drept şi urmează să fie supusă unei tomografii computerizate. Aceasta a fost internat pe Terapie Intensivă şi va rămâne sub supravegherea medicilor", a declarat, purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean, Alina Cosma. 

Poliţiştii fac în continuare cercetări pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs accidentul. AGERPRES

×
Subiecte în articol: accident vrancea