x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale O pensionară a leşinat în timp ce a fost lăsată să aştepte pe holul Spitalului Judeţean Satu Mare

O pensionară a leşinat în timp ce a fost lăsată să aştepte pe holul Spitalului Judeţean Satu Mare

13 Feb 2017   •   16:46
O pensionară a leşinat în timp ce a fost lăsată să aştepte pe holul Spitalului Judeţean Satu Mare

O pensionară din Satu Mare s-a prezentat, luni dimineaţă, la Spitalul Judeţean ca să se interneze insă bătrâna a fost lăsată să aştepte îndelung iar după o vreme acesteia i s-a făcut rău şi a leşinat.

Mai multe asistente şi infirmiere s-au perindat pe lângă femeie însă toate au ridicat din umeri spunând că nu ştiu ce să facă, a relatat un martor pentru presasm.ro.

Oamenii prezenţi în holul spitalului au început să bată la diverse uşi încercând să convingă cadrele medicale să intervină în ajutorul bătrânei. Între timp mai mulţi sătmăreni au pus femeia într-un scaun cu rotile în timp ce personalul spitalului "stau pe telefon și se joacă", a declarat un martor.

Într-un final, personalul medical a solicitat intervenția unui echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță, care a dus victima la Unitatea de Primire Urgențe.

Surse medicale au declarat pentru PresaSM.ro că femeia ar fi primit îngriji medicale și că, ulterior, femeia a fost transportată cu ambulanța la Unitatea de Primire Urgențe, unde ar fi fost stabilizată după ce a avut o tensiune de 180/100, ar fi ajuns apoi la Secția neurologie, de unde ar fi fost externată cu o tensiune de 120/80.

Aceleași surse medicale susțin că în condițiile oferite de Spitalul Județean (precare pe alocuri) actul medical ar putea fi considerat unul foarte bun. Aceleași surse mai fac apel la înțelegerea pacienților. Și asta din cauza lipsei de personal, dar și al altor neajunsuri.

×