x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale O şoferiţă a rămas încarcerată, după ce intrat cu maşina într-o autoutilitară în Râmnicu Vâlcea

O şoferiţă a rămas încarcerată, după ce intrat cu maşina într-o autoutilitară în Râmnicu Vâlcea

10 Dec 2018   •   14:33
O şoferiţă a rămas încarcerată, după ce intrat cu maşina într-o autoutilitară în Râmnicu Vâlcea

O femeie de 31 de ani a fost rănită grav luni, după ce autoturismul pe care îl conducea a intrat într-o autobasculantă, pe DJ 703F, la ieşirea din Râmnicu Vâlcea către comuna Dăeşti, pentru scoaterea ei din maşină fiind nevoie de intervenţia echipajului de la descarcerare, potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vâlcea.

Din primele date ale poliţiştilor, vinovată de producerea accidentului ar fi femeia rănită, care ar fi intrat cu maşina pe care o conducea într-un camion ce staţiona pe marginea drumului.

"Un autovehicul care circula dinspre Dăeşti spre Râmnicu Vâlcea ar fi pătruns pe contrasens, intrând în coliziune cu o autoutilitară ce era oprită. Şoferiţa este rănită, dar conştientă", a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea, Sandra Bălteanu.

Femeia a fost scoasă dintre fiarele contorsionate de un echipaj de la descarcerare şi predată unui ambulanţe pentru a fi transportată la spital.

"Victima de sex feminin, în vârstă de 31 de ani, a suferit traumatisme la coloană şi membrele inferioare. La faţa locului s-au deplasat o ambulanţă SMURD şi o autospecială de descarcerare. Victima a fost extrasă şi predată Serviciului de Ambulanţă Judeţean care a transporta-o la spital", a adăugat purtătorul de cuvânt al ISU Vâlcea, Cătălin Popescu.

În momentul de faţă, traficul rutier în zonă este blocat pentru a permite poliţiştilor să efectueze cercetările. AGERPRES

×