x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale O şoferiţă beată a provocat un accident în Focșani. În urma impactului un șofer a fost rănit și 3 mașini avariate

O şoferiţă beată a provocat un accident în Focșani. În urma impactului un șofer a fost rănit și 3 mașini avariate

10 Aug 2020   •   16:57
O şoferiţă beată a provocat un accident în Focșani. În urma impactului un șofer a fost rănit și 3 mașini avariate

O șoferiță beată a provocat, luni după-amiaza, un accident pe centura Focșaniului, soldat cu un șofer rănit și 3 mașini avariate. După accident, femeia a plecat și a fost găsită câteva ore mai târziu.

Potrivit Poliției Vrancea, femeia de 49 de ani din Focșani conducea DN2 E85, iar la un moment dat a intrat într-o mașină care circula lână ea. Ambele mașini au ajuns apoi pe sensul opus, trecând peste separatorul de sens.

Mașina condusă de femeie a intrat și în cel de-al treilea autoturism, iar al doilea autoturism a ieșit de pe drum, pe câmp.

Un șofer în vârstă de 45 de ani a fost rănit.

Imediat după producerea accidentului, femeia a plecat și a fost găsită câteva ore mai târziu. În urma testării cu aparatul etilotest, rezultatul a fost 1,07 mg/L alcool pur în aerul expirat.

Femeia a fost dusă la spital pentru recoltarea mostrelor biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, conducere sub influența alcoolului și părăsirea locului accidentului.

Mediafax

×