x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Ceartă între vecini încheiată dramatic: O femeie a fost reţinută după ce a incendiat o gospodărie

Ceartă între vecini încheiată dramatic: O femeie a fost reţinută după ce a incendiat o gospodărie

12 Dec 2018   •   15:22
Ceartă între vecini încheiată dramatic: O femeie a fost reţinută după ce a incendiat o gospodărie

O tânără de 29 ani, din localitatea Dragomireşti, a fost reţinută de poliţişti pentru comiterea mai multor infracţiuni, între care distrugere şi ameninţare, după ce a incendiat gospodăria unei vecine, a informat miercuri purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Neamţ, agentul Robert Costan. 

Potrivit sursei citate, femeia a incendiat un depozit de fân situat în curtea unei vecine, flăcările fiind observate de mai mulţi săteni care au încercat să le stingă. Ulterior, ea ar fi sărit gardul, pătrunzând în curtea locuinţei persoanei vătămate, după care şi-a lovit soţul şi, prin ameninţarea cu acte de violenţă, a încercat să îi oprească pe oamenii aflaţi la faţa locului de la stingerea incendiului. 

Reprezentanţi ai ISU Neamţ au menţionat că în incendiu au ars 20 de tone de furaje, fânăria din lemn, o magazie de lemne şi un adăpost pentru animale. 

În urma anchetei Poliţiei s-a constatat că suspecta a comis faptele sub influenţa băuturilor alcoolice, după un conflict cu victima. Tânăra a fost reţinută pentru distrugere, violare de domiciliu, ameninţare şi violenţă în familie şi va fi prezentată Judecătoriei Piatra-Neamţ cu propunere de arestare preventivă. AGERPRES

×