x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale O valiză goală, lăsată o săptămână lângă un bloc din Alexandria, a alertat forţele de intervenţie

O valiză goală, lăsată o săptămână lângă un bloc din Alexandria, a alertat forţele de intervenţie

02 Noi 2022   •   17:30
O valiză goală, lăsată o săptămână lângă un bloc din Alexandria, a alertat forţele de intervenţie

Forţele de intervenţie din Alexandria au fost alertate miercuri după-amiază, după un anunţ la 112 prin care se semnala prezenţa unui „bagaj suspect”. Valiza era lăsată acolo de o săptămână.

Polițiștii au fost sesizați prin 112, de un cetățean, cu privire la un bagaj abandonat pe o stradă din Alexandria.

„La sediul inspectoratului s-a constituit celula de criză formată din reprezentanți ai Inspectoratului de Poliție Județean Teleorman, Inspectoratului de Jandarmi Județean Teleorman, Inspectoratului pentru Situații de Urgență A.D. Ghica Teleorman și Serviciul Român de Informații”, informează IPJ Teleorman.

Zona a fost delimitată și s-a interzis accesul auto și pietonal în zonă.

„S-a evaluat situația de fapt și în urma discuțiilor purtate cu locatarii din imobil, a rezultat faptul că bagajul respectiv fusese abandonat de aproximativ o săptămână de zile lângă bloc, fiind ulterior mutat în locul actual. Totodată unul dintre locatari a afirmat că bagajul a fost deschis în urmă cu câteva zile, nefiind nimic în interior, el fiind cel care a pus bagajul în locul respectiv”, adaugă sursa citată.

Bagajul a fost verificat și ridicat, nefiind înregistrate evenimente deosebite.

(sursa: Mediafax)

×