x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Olt: Biciclist mort în urma unui accident. Șoferul mașinii implicate a fugit de la fața locului

Olt: Biciclist mort în urma unui accident. Șoferul mașinii implicate a fugit de la fața locului

05 Sep 2022   •   10:56
Olt: Biciclist mort în urma unui accident. Șoferul mașinii implicate a fugit de la fața locului

Un biciclist de 40 de ani a murit duminică seara după ce a fost implicat într-un accident cu o mașină pe un drum județean din Olt. Șoferul autoturismului a fugit de la locul accidentului.

Potrivit IPJ Olt, accidentul a avut loc pe Drumul Județean 642, în comuna Tia Mare.

Polițiștii sosiți la fața locului au constatat faptul că, în eveniment, ar fi fost implicat un autoturism, care, la sosirea echipajelor, nu se mai afla la fața locului, și un biciclist în vârstă de 40 de ani, din comuna Izbiceni, județul Olt.

În verificărilor, polițiștii au identificat autoturismul implicat în eveniment, dar și conducătorul acestuia, un bărbat, în vârstă de 32 de ani.

În urma accidentului a rezultat decesul biciclistului. Trupul acestuia a fost transportat la Morga Spitalului Orășenesc Corabia, în vederea efectuării necropsiei.

Șoferul nu a putut fi testat cu aparatul etilotest, motiv pentru care i-au fost recoltate mostre biologice de sânge, la Spitalul Orășenesc Corabia.

În acest caz, polițiștii au întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă și părăsirea locului accidentului.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: biciclist