x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Spitalul Județean Constanța își bate joc de pacienți: "Ardeii umpluți cred că sunt din ciment sau ipsos. Ciorba e neagră!"

Spitalul Județean Constanța își bate joc de pacienți: "Ardeii umpluți cred că sunt din ciment sau ipsos. Ciorba e neagră!"

de Redacția Jurnalul    |    21 Ian 2023   •   18:48
Spitalul Județean Constanța își bate joc de pacienți: "Ardeii umpluți cred că sunt din ciment sau ipsos. Ciorba e  neagră!"
Sursa foto: spitalulconstanta.ro

Pacienții Spitalului Județean Constanța au ajuns bătaia de joc a administrației care le oferă mâncare necomestibilă iar la chioșcul din incinta unității sanitare sunt prețuri de speculă.

O pacientă internată de curând a dezvăluit meniul pe care îl primesc bolnavii. 

"Dacă aveți pe cineva în spital, duceți-i de mîncare, că la chioșcul din incinta spitalului e japcă la drumul mare, iar mâncarea de la spital este execrabilă!!!!"  , a scris aceasta pe o rețea de socializare, scrie constanta.info.

O altă femeie care are cancer de peste 20 de ani și este o pacientă frecventă a spitalului, recunoaște profesionalismul medicilor dar spune că nu poate mânca nimic. 

"Am ajuns să scriu ceea ce nu mi-aș fi dorit să fiu nevoită să o fac niciodată... Din păcate, zilele astea în spital nu am putut mânca nimic în afară de învelișul ardeilor umpluți de ieri, adică ardeiul nu și compoziția care cred că avea în ea ciment sau ipsos că era atât de tare și legată compoziția că aveai nevoie de un pendular să poți tăia compoziția.... Ciorba de alaltăieri era neagră.... Niște capete de pastirnac și dovlecei cred ,imposibil de băgat în gură...păi porcii bunicii mele dacă primeau acea mîncare o și băteau pe bunica.... e adevărat au fost la felul doi într-una din zile ficăței de pasăre cu garnitură de orez și fasole ...eu nu am voie ficat dar doamnele din salon cu mine au spus că nu te poți atinge nici de ficat nici de borhotul din farfurie.... Dimineața am primit 3 felii de pâine, o cutiuță de unt și una de gem CARE AU CÂTEVA GRAME NU ZECI DE GRAME..și în alte zile am primit niste cutiuțe cu o brânză de veci imposibil de mâncat.... Suplimentul a fost cel mai bun zilnic... Un măr sau un iaurțel....

Îmi pare foarte rău pentru că până și de mîncare s-a ajuns să se bată joc..... Eu mâncam numai din spital cât eram internată.... De data asta... Am mîncat mîncare trimisă de Diana Dușu de la ei de la restaurant de la Pizzico, și să nu credeți că i-am cerut Dianei specialități sau fițe de mîncare, că mi-ar fi trimis orice draga de ea că de fiecare dată când apelez la ea, am rugat-o de cartofi copți în coajă cu unt....deci asta am vrut sa mănânc ,cartoful pentru mine fiind o fiță, că eu acasă nu cumpăr niciodată cartofi că sunt carbohidrați.....

În concluzie, am trăit sa o văd și pe asta... Lături pe post de mîncare.... Noroc că medicii și personalul medical sunt impecabili, de un profesionalism de mare clasă.... Și voi scrie și despre asta, petru că lumea trebuie să știe ce medici buni avem, iar eu sunt una din dovezile profesionalismului lor!

Deci dacă aveți pe cineva în spital, duceți-i de mîncare că la chioșcul din incinta spitalului e japcă la drumul mare, iar mâncarea de la spital este execrabilă!!!!

Dacă eu am ajuns să scriu așa ceva înseamnă că e jale....noroc că la spital mergem pentru tratament și nu pentru borhotul care ni se dă acolo....."

Mai mult, pacienții nu găsesc o alternativă nici chioșcul din incinta spitalului din cauza prețurilor uriașe. 

"Japcă pe față ..de prin spital adunate ...

După ce că ești amărât numai prin faptul că ești pe un pat de spital, te mai lovești și de lăcomia ,avariția și nepăsarea unora care sunt chiriași ai spitalului ....

La intrarea clienți, unde este acea ușă rotativă, există un chioșc de unde atât tu, amărâtul bolnav, cât și personalul poți să-ți cumperi una alta de mâncare ,o apă sau un suc....poți dacă-ți permite buzunarul .. apa, sticluță de 500 de ml este 7 la ei, o sticlă de suc la 500 ml este 8,5 lei și lista continua.... Prețurile sunt mai mari decât la orice benzinărie de pe autostradă....și vrei nu vrei neavând voie să ieși din spital, la poartă la chioșc unde sunt prețuri corecte, când îți arde buza îi bagi bani în buzunarul excrocului cu chioșcul de la intrarea din spital.....

Cine închide ochii la asemenea japcă pe față și de ce nu se ia nicio măsură pentru a împiedica asemenea atitudine față de cei ce trec pragul acelui chioșc???

Cum este posibil sa lași ca cineva să vândă la prețuri exorbitante produse care în mod normal costa un sfert de preț față de cât costă aici???"

De ce un spațiu închiriat de spital este lăsat să fie un spațiu comercial cu prețuri de speculă???

Știu că nu-i pasă nimănui din cei ce ar trebui și ar putea sa ia măsuri dar, NU MAI CUMPARAȚI DE ACOLO NIMIC CHIAR DACĂ VĂ ARDE BUZA! NU TREBUIE SĂ MAI ÎNCURAJĂM ACEASTĂ DORINȚĂ DE ÎMBOGĂȚIRE PE SPINAREA NOASTRĂ, A BOLNAVILOR!!!", a precizat aceeași pacientă. 

×
Subiecte în articol: mancare bolnavi spital judetean constanta