x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Persoane cercetate, după ce ar fi vândut droguri cu sume cuprinse între 60 și 400 de lei

Persoane cercetate, după ce ar fi vândut droguri cu sume cuprinse între 60 și 400 de lei

de Redacția Jurnalul    |    29 Iun 2023   •   13:45
Persoane cercetate, după ce ar fi vândut droguri cu sume cuprinse între 60 și 400 de lei
Sursa foto: Hepta

Cinci persoane, dintre care una este deja arestată într-un alt dosar, sunt cercetate pentru trafic de droguri, după ce ar fi vândut substanțe interzise consumatorilor din județul Cluj pentru sume cuprinse între 60 și 400 de lei.

Polițiștii BCCO și procurorii DIICOT Cluj au documentat activitatea infracțională a patru persoane cercetate pentru savârşirea infracţiunilor de trafic de droguri de mare risc și efectuarea, fără drept, de operațiuni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive.

În cauză s-a reținut că, în perioada 2022 – iunie 2023, cinci bănuiți, unul dintre aceștia fiind arestat în altă cauză, au vândut în mod repetat droguri de mare risc și substanțe cu efect psihoactiv consumatorilor din județul Cluj pentru sume cuprinse între 60 și 400 de lei.

Au fost făcute patru percheziții în județul Cluj, fiind confiscate cantități de droguri de mare risc (3-CMC) și substanțe cu efect psihoactiv (2 MMC), porționate și ambalate în plicuri de tip ziplock, plicuri de tip ziplock neutilizate, cântare de mare precizie, mai multe telefoane mobile și sume de bani în lei.

Joi, a fost sesizat judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Cluj, cu propunerea de arestare preventivă a celor cinci bănuiți pentru 30 de zile.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: droguri cercetari