x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale 17 persoane, salvate de pe munte în ultimele 24 de ore

17 persoane, salvate de pe munte în ultimele 24 de ore

de Redacția Jurnalul    |    03 Feb 2024   •   15:20
17 persoane, salvate de pe munte în ultimele 24 de ore
Sursa foto: facebook

Salvamontiştii au salvat, în ultimele 24 de ore, în urma intervenţiilor 17 persoane, cinci dintre acestea fiind transportate la spital, anunţă, sâmbătă, Salvamont România.

În ultimele 24 de ore, la Dispeceratul Naţional s-au primit 17 apeluri prin care se solicita intervenţia de urgenţă a salvamontiştilor, se arată într-o postare pe pagina de Facebook a Salvamont.

Potrivit sursei citate, câte trei apeluri au fost pentru Salvamont Sinaia şi Salvamont Alba, câte două pentru Salvamont Caraş Severin - Muntele Mic, Salvamont Cluj şi Salvamont Gorj, şi câte un apel pentru Salvamont Lupeni, Salvamont Prahova, Salvamont Maramureş, Salvamont Judeţul Braşov şi Salvamont Neamţ.

"În cazul acestor intervenţii au fost salvate 17 persoane, dintre acestea 5 au fost predate Serviciului de Ambulanţă sau SMURD pentru transport la spital. S-au mai primit 29 apeluri prin care se solicitau sfaturi şi informaţii despre diferite trasee turistice din zona montană şi despre domeniile schiabile", arată Salvamont România. 

 

×
Subiecte în articol: persoane salvate munte