x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Peste 3 kilograme de cannabis care ar fi ajuns la consumatori din Olt și Dolj, confiscat

Peste 3 kilograme de cannabis care ar fi ajuns la consumatori din Olt și Dolj, confiscat

01 Iul 2022   •   19:05
Peste 3 kilograme de cannabis care ar fi ajuns la consumatori din Olt și Dolj, confiscat

Doi bărbați au fost reținuți după ce polițiștii și procurorii DIICOT din Craiova au descoperit în urma perchezițiilor peste 3 kg de cannabis. Unul dintre bărbați întreținea cultura de cannabis, iar al doilea avea rolul de a vinde drogul consumatorilor din Olt și Dolj.

Potrivit DIICOT, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Craiova au dispus reținerea pentru o perioadă de 24 de ore a doi inculpați cercetați sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trafic de droguri de risc.

Etse vorba despre un bărbat de 30 de ani din Slatina și altul de 23 de ani, din Drăgășani.

Din cercetări a reieșit că unul dintre cei doi inculpați a înființat și întreținut o cultură de cannabis iar cel de-al doilea inculpat a vândut drogul de risc către consumatorii de pe raza județelor Dolj și Olt.

„În urma celor 4 percheziții domiciliare efectuate în cauză, au fost descoperite și ridicate cantitatea de 3,1 kilograme de canabis, 67 de semințe de cannabis, o instalație indoor aferentă culturii de canabis precum și sumele de 7.046 de lei și 140 de euro”, spun reprezentanții DIICOT.

Va fi sesizat judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Dolj, procurorii cerând arestarea preventivă a celor doi bărbați pentru o perioadă de 30 de zile.

(sursa: Mediafax)

×