x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Pieton băut, lovit de o locomotivă care transporta calcar în Neamț

Pieton băut, lovit de o locomotivă care transporta calcar în Neamț

de Redacția Jurnalul    |    24 Mai 2023   •   07:54
Pieton băut, lovit de o locomotivă care transporta calcar în Neamț

Un bărbat de 55 de ani, care mergea pe jos, dinspre Bicazu Ardelean spre Bicaz Chei, județul Neamț, a fost lovit de o locomotivă care transporta calcar spre fabrica de la Tașca. Pietonul era băut.

Accidentul a avut loc marți noaptea, în jurul orei 21:50, când polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Bicaz au fost sesizați cu privire la producerea unui accident în Bicazu Ardelean, în care a fost implicată o locomotivă.

Din primele cercetări a reieșit că, în timp ce un bărbat, în vârstă de 55 de ani, din Bicaz-Chei, se deplasa pe jos pe calea ferată industrială, din direcția Bicazu Ardelean spre Bicaz Chei a fost acroșat de partea laterală a unei locomotive.

Bărbatul a fost rănit.

Atât mecanicul trenului cât și victima su fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentrație de 1,08 mg/l alcool pur în aerul expirat, în cazul bărbatului de 55 de ani.

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care a avut loc acest accident.

 

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: pieton locomotiva ranit