x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Accident grav în Dâmbovița: 11 persoane au fost duse la spitale din București

Accident grav în Dâmbovița: 11 persoane au fost duse la spitale din București

29 Iun 2022   •   22:26
Accident grav în Dâmbovița: 11 persoane au fost duse la spitale din București
Sursa foto: ISU Dambovita

UPDATE: 11 persoane au fost rănite în urma accidentului din Dâmbovița, în care au fost implicate un microbuz și un autoturism.

Potrivit IGSU, după evaluarea medicală efectuată la fața locului, cei 11 răniți au fost transportați la trei spitale din București.

Cinci victime au fost preluate de ambulanșe SAJ, patru de ambulanțe SMURD, una a fost transportată de Unitatea de Terapie Intensivă Mobilă și alta de elicopterul SMURD.

Potrivit IPJ Dâmbovița, accidentul în care au fost implicate un microbuz și un autoturism a avut loc pe DN 1A.

Circulația în zonă este blocată.

Pentru optimizarea acțiunilor de răspuns, autoritățile au activat Planul Roșu de intervenție la nivelul județului Dâmbovița.

Stire initiala: Un accident în care au fost implicate un microbuz și au autoturism a avut loc miercuri seara pe DN 1A, în județul Dâmbovița. Primele date arată că sunt 12 persoane rănite, iar autoritățile au activat Planul roșu de intervenție.

Potrivit IPJ Dâmbovița, accidentul a avut loc pe DN 1A, în zona localității Cocani.

În accident ar fi implicate un microbuz și un autoturism.

Circulația în zonă este blocată.

„Pentru optimizarea acțiunilor de răspuns a fost activat Planul Roșu de intervenție la nivelul județului Dâmbovița”, a anunțat ISU Dâmbovița.

Conform ISU, la sosirea echipajelor de intervenție au fost identificate 12 persoane rănite, conștiente, dintre care una a rămas blocată în microbuz.

La fața locului intervin 9 ambulanțe SMURD, 2 autospeciale de stingere cu apă și spumă, două autospeciale de descarcerare, elicopterul SMURD și o autospecială de terapie intensivă mobilă de la ISU București - Ilfov.

De la SAJ Dâmbovița au fost alocate 7 ambulanțe.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: accident