x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Un polițist a fost înjunghiat în piept de un minor, în Berceni

Un polițist a fost înjunghiat în piept de un minor, în Berceni

de Redacția Jurnalul    |    07 Noi 2023   •   07:50
Un polițist a fost înjunghiat în piept de un minor, în Berceni

Un polițist a fost înjunghiat în piept de un minor, în timp ce intervenea în Berceni, după ce acesta din urmă devenise recalcitrant. Polițistul a fost transportat la spital.

IPJ Ilfov a fost sesizat, luni seara, prin apel la 112, de un membru al unei familii din comuna Berceni cu privire la internarea unui minor, care prezenta un comportament recalcitrant, la o unitate medicală de specialitate.

La fața s-au deplasat polițiști din cadrul orașului Popești Leordeni, iar, în timpul intervenției, unul dintre polițiști a fost agresat fizic în zona pieptului, prin lovire cu un corp contondent, de către minorul în cauză.

La fața locului s-a deplasat un echipaj medical, care a acordat primele îngrijiri polițistului rănit. Acesta a fost transportat la o unitate spitalicească din București, pentru acordarea îngrijirilor de specialitate.

Agresorul a fost imobilizat și se află în custodia polițiștilor, a transmis IPJ Ilfov.

Potrivit Sindicatului Europol, adolescentul a înfipt un cuțit în pieptul polițistului.

„La nivelul Poliției Capitalei, Sindicatul Europol a pus la dispoziție în urmă cu o lună, cu titlul gratuit, 40 de dispozitive cu electroșocuri. Cu toate acestea, deși 20 dintre ele deja pot fi folosite de polițiștii din stradă, șeful Poliției Capitalei, din directiva celor de mai , refuză să îi doteze pe polițiști cu ele. Dacă în acest caz, deosebit de grav, unul din polițiști ar fi avut un dispozitiv cu electroșocuri, nu ar fi ajuns să-i fie pusă viața în pericol. Este doar o perioadă de timp până când vom avea cazuri de agresiuni și în București, iar polițiștii nu se vor putea apăra pentru că incompetența managerială este la ordinea zilei în Poliția Română”, au scris, pe Facebook, reprezentanții Europol.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: politist injunghiat berceni