x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Polițistul lovit de mașină în timpul serviciului, internat. Ar putea fi transferat la Viena

Polițistul lovit de mașină în timpul serviciului, internat. Ar putea fi transferat la Viena

de Redacția Jurnalul    |    01 Apr 2024   •   17:30
Polițistul lovit de mașină în timpul serviciului, internat. Ar putea fi transferat la Viena

Polițistul de 24 de ani, care vineri, în timp ce se afla în timpul serviciului, a fost lovit de o mașină pe DE 58 este internat cu fracturi și leziuni la nivelul capului. Familia intenționează să-l transfere la o unitate din Viena, atunci când transportul va fi posibil.

Potrivit IPJ Botoșani, Alexandru, polițistul de 24 de ani, se afla, vineri, pe DE 58, la ieșirea din orașul Flămânzi, când a efectuat semnal de oprire unui autoturism, iar alt autoturism, care se angajase în depășire, l-a lovit în plin și l-a proiectat în șanțul betonat de pe sensul opus de mers, la zeci de metri distanță.

Polițistul are fracturi și leziuni la nivelul capului și este internat la Spitalul Clinic de Urgență Floreasca din București.

„Starea acestuia nu permite transportul, dar în momentul în care va fi posibil acest lucru, familia ia în considerare transferul lui la o unitate spitalicească din Viena. Cei care vor să-l sprijine pe el și pe familia acestuia pot face acest lucru donând bani în contul mamei sale Rățoi Cătălina: RO25 BRDE 070S V476 9063 0700”, transmite luni IPJ Botoșani.

Alexandru a absolvit Școala de Agenți de Poliție Vasile Lascăr Câmpina, promoția octombrie 2022.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: politist lovit mașină