x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Polițiștii au închis un club din Vatra Dornei, unde se vindeau băuturi minorilor

Polițiștii au închis un club din Vatra Dornei, unde se vindeau băuturi minorilor

06 Noi 2022   •   13:30
Polițiștii au închis un club din Vatra Dornei, unde se vindeau băuturi minorilor
Sursa foto: Hepta

Polițiștii au închis un club din Vatra Dornei, despre care spun că vindea băuturi alcoolice minorilor. Din club au fost confiscați peste 6.800 de lei. Banii reprezentau contravaloarea unor produse vândute și pentru care nu au fost emise bonuri fiscale sau chitanțe.

Clubul a fost închis în noaptea de vineri spre sâmbătă, când polițiștii au desfășurat o activitate care a avut ca scop creșterea gradului de siguranță a tinerilor și prevenirea consumului de alcool și droguri în rândul tinerilor.

„A fost efectuat un control și la un club din municipiul Vatra Dornei, fiind confiscate sume de bani, respectiv 6.821 lei reprezentând contravaloarea produselor comercializate și pentru care nu s-a emis niciun bon fiscal sau chitanță”, transmite IJP Suceava.

În plus, a fost dispusă măsura suspendării activității clubului pe o perioadă de 30 de zile, întrucât au fost comercializate băuturi alcoolice către minori.

În cadrul aceleiași acțiuni, un echipaj de poliție a oprit pentru control o mașină condusă de un bărbat de 46 ani, din municipiul Vatra Dornei.

Pentru că acesta mirosea a alcool, s-a procedat la testarea acestuia cu aparatul etilometru, rezultând o valoare de 0,89 mg./l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost dus la Spitalul municipal Vatra Dornei, unde i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit un dosar de cercetare penală.

În cadrul acțiunii, polițiștii din Suceava au aplicat 12 sancţiuni contravenționale în valoare de 21.435 lei, a fost constatată o infracțiune și s-a dispus reținerea unui permis de conducere.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: club inchis