x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Misiune dificilă: Pompierii au salvat un cal care a căzut într-un lac aflat la marginea localităţii Orlat

Misiune dificilă: Pompierii au salvat un cal care a căzut într-un lac aflat la marginea localităţii Orlat

de Redacția Jurnalul    |    19 Apr 2023   •   20:42
Misiune dificilă: Pompierii au salvat un cal care a căzut într-un lac aflat la marginea localităţii Orlat
Sursa foto: ISU Sibiu Facebook

Pompierii sibieni au reuşit să salveze un cal care a alunecat cu căruţa într-un lac adânc de patru metri, aflat la marginea localităţii Orlat, unde animalul a rupt curelele cu care era legat şi s-a zbătut în apă ca să îşi menţină capul la suprafaţă.

 Proprietarul calului a sunat la 112 şi pompierii au ajuns destul de rapid cu o barcă gonflabilă şi o coardă, cu care au legat calul şi l-au tras 15 metri, până la mal.

"Apelul disperat al unui om, solicita ajutorul pompierilor, pentru a-și salva calul căzut într-un lac adânc de aproximativ 4 metri, la marginea localității Orlat.

Istovit de efortul de a ieși din apă, calul s-a îndepărtat la peste 15 metri de mal. Cu ultimele puteri încerca să își mențină capul la suprafață.

Intervenția promptă a pompierilor i-a adus lui nea’ Gheorghe calul înapoi! Întreg și nevătămat!

Cu lacrimi în ochi nea’ Gheorghe le-a mulțumit pompierilor și le-a mărturisit că pentru el, calul acesta e mai mult decât un membru al familiei!", au scris reprezentanții ISU Sibiu pe pagina de Facebook

 

×
Subiecte în articol: pompieri cal