x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Presupusul autor al crimei din Nucet, arestat preventiv

Presupusul autor al crimei din Nucet, arestat preventiv

01 Mar 2019   •   11:46
Presupusul autor al crimei din Nucet, arestat preventiv

Un bărbat inculpat pentru omor în cazul crimei din oraşul Nucet, unde a fost găsit un cadavru secţionat în regiunea toraco-abdominală şi cu multiple leziuni la nivelul capului, a fost arestat preventiv, a informat Parchetul de pe lângă Tribunalul Bihor.

Potrivit unui comunicat, persoana găsită decedată a locuit împreună cu inculpatul, în prima parte a lunii februarie, iar pe fondul consumului de alcool, victima a fost lovită în cap cu un corp contondent dur.

În această cauză, procurorii au început urmărirea penală pe 27 februarie, după ce, în curtea imobilului cu nr.167, din oraş Nucet, sat Băiţa, a fost găsit corpul victimei B.C., "prezentând multiple leziuni la nivelul capului, iar în regiunea toraco-abdominală cadavrul era secţionat, prezentând două fragmente separate".

În aceeaşi zi s-a dispus urmărirea penală pentru infracţiunea de omor faţă de A.B, acesta fiind reţinut. Inculpatul a fost prezentat Tribunalului Bihor cu propunere de arestare preventivă, admisă de instanţă, fiind dispusă arestarea pentru 30 de zile, până la 29 martie, inclusiv. AGERPRES

×