x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Primăria Sectorului 6 se închide din cauza COVID-19, iar angajații merg în telemuncă

Primăria Sectorului 6 se închide din cauza COVID-19, iar angajații merg în telemuncă

17 Mar 2021   •   20:13
Primăria Sectorului 6 se închide din cauza COVID-19, iar angajații merg în telemuncă
Sursa foto: Sursa: Facebook

Comitetul Local de Urgență a decis închiderea sediilor Primăriei Sectorului 6 și a ADPDU Sector 6 până în data de 29 martie, din cauza numărului mare de persoane infectate cu SARS-CoV-2. Angajații vor lucra în regim de telemuncă, anunță, miercuri, primarul Ciprian Ciucu.

Primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu, a scris, miercuri seara, pe Facebook, că a primit rezultatele testării pentru COVID-19 a întregului personal, testare realizată săptămâna acesta în urma identificării de săptămâna trecută a celor 7 angajați infectați.

„Astfel, avem încă 14 cazuri, deci în total am ajuns la un număr de 21 (din aproximativ 220 de angajați care activează în sediul principal). Aceeași situație s-a petrecut și la sediul central al ADP, în urma testării întregului personal, au fost confirmați cu Covid 19 un număr de 14 angajați. A fost foarte bine că am testat tot personalul, am luat decizia cea mai bună, aceea de a ști cum stăm. Astfel, în cunoștință de cauză, în ședința Comitetului Local de Urgență am decis închiderea sediilor Primăriei Sectorului 6 și a ADPDU Sector 6 până în data de 29.03.2021. Angajații vor lucra în regim de telemuncă”, spune Ciucu.

De asemenea, primarul a decis ca toată activitatea de relații cu publicul să se desfășoare până pe 29 martie 2021 exclusiv prin servicii de poștă și on-line.

Sesizările pot fi trimise, în continuare, la adresa prim6@primarie6.ro.

Potrivit legii, la un număr cinci angajați confirmați cu COVID-19, sediile instituțiilor se închid.

 

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: primăria sectorului 6 se închide