x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Proprietarul unor câini care au atacat un băiat, reținut de polițiști pentru 24 de ore

Proprietarul unor câini care au atacat un băiat, reținut de polițiști pentru 24 de ore

19 Feb 2022   •   14:00
Proprietarul unor câini care au atacat un băiat, reținut de polițiști pentru 24 de ore

Un bărbat de 41 de ani, proprietarul unor câini despre care există indicii că au atacat marți un copil a fost reținut de polițiștii din Covasna pentru 24 de ore. Polițiștii fac cercetări pentru vătămare corporală și neluarea măsurilor de prevenire a unui atac canin.

Incidentul a avut loc marți, când polițiștii au fost sesizați prin apel la 112 despre faptul că în apropierea străzii Fermei din Sfântu Gheorghe un minor a fost mușcat de câini.

Polițiștii s-au deplasat la locul în care s-a produs incidentul. Băiatul în vârstă de 10 ani a fost preluat de un echipaj medical și transportat la spital pentru îngrijiri.

IPJ Covasna a anunțat că în urma investigațiilor efectuate a fost identificat un bărbat de 41 de ani, proprietarul câinilor despre care există indicii că l-au atacat pe minor.

Acesta a fost dus la sediul Poliției Sfântu Gheorghe pentru audieri, iar vineri a fost reținut pentru 24 de ore.

În cursul zilei de sâmbătă, bărbatul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sfântu Gheorghe pentru continuarea cercetărilor.

Polițiștii au deschis în acest caz un dosar penal pentru vătamare corporală și neluarea de către proprietarul câinelui sau deținătorul temporar al acestuia a măsurilor de prevenire a atacului canin asupra unei persoane.

Mai mulți polițiști din cadrul IPJ Covasna au donat sânge pentru copilul rănit.

×