x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Sanie high-tech și experiențe de realitate virtuală la Târgul de Crăciun din Craiova

Sanie high-tech și experiențe de realitate virtuală la Târgul de Crăciun din Craiova

de Redacția Jurnalul    |    26 Noi 2023   •   08:00
Sanie high-tech și experiențe de realitate virtuală la Târgul de Crăciun din Craiova

Cei care ajung în acest an la Târgul de Crăciun din Craiova au parte de experiențe de realitate virtuală. Astfel, copiii și adulții pot experimenta scenarii virtuale cu Moș Crăciun.

„Anul acesta, Târgul de Crăciun din Craiova își invită vizitatorii la noi experiențe, precum Realitatea Virtuală. Două standuri amplasate în Piața William Shakespeare oferă doritorilor posibilitatea de a se regăsi în scenarii virtuale”, a anunțat sâmbătă Lia Olguta Vasilescu, primarul Craiovei, pe Facebook.

Conform acesteia, grație simulatorului roller coster „Sania lui Moș Crăciun”, copiii vor descoperi universul virtual al Crăciunului, pe o sanie high-tech, unde pot experimenta magia realității virtuale.

Al doilea stand oferă o paletă diversificată de experiențe VR, atât pentru copiii de peste 3 ani, cât și pentru adulți, în scenarii cu Moș Crăciun, Roller – Coaster, cu dinozauri, mașini, avioane sau scenarii horror.

În cadrul Târgului de Crăciun din Craiova poate fi admirat și cel mai frumos brad din Europa. Acesta a fost desemnat pe site-ul partener pentru turism al Comisiei Europene www.europeanbestdestinations.com. Acesta completează castelul Crăiesei Zăpezii și are 20 metri înălțime.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

×
Subiecte în articol: realitate virtuala târg de crăciun