x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Doi recidiviști din Alba au bătut și violat o femeie, apoi au sechestrat-o în locuință

Doi recidiviști din Alba au bătut și violat o femeie, apoi au sechestrat-o în locuință

de Redacția Jurnalul    |    27 Mar 2024   •   11:50
Doi recidiviști din Alba au bătut și violat o femeie, apoi au sechestrat-o în locuință

Doi bărbați recidiviști, unul de 37 de ani și altul de 48 de ani, sunt cercetați pentru viol, lipsire de libertate în mod ilegal și lovire sau alte violențe după ce au bătut și violat o femeie, apoi au obligat-o să rămână în locuința unuia dintre ei, în Șpring, județul Alba.

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sebeș fac cercetări în cazul celor doi bărbați recidiviști.

Din datele pe care le au procurorii, în noaptea de duminică spre luni, între orele 22:00 – 08:00, ambii bărbați au consumat alcool, apoi, prin constrângere fizică, respectiv prin lovirea cu pumnii în diferite zone ale corpului și prin amenințarea cu moartea a unei femei în vârstă de 49 de ani, respectiv prin folosirea a două cuțite cu care au amenințat-o pe victimă, au întreținut raporturi sexuale normale și orale cu aceasta, la locuința unuia dintre cei doi, în comuna Șpring, din județul Alba.

În urma agresiunii și violului, femeia a suferit leziuni corporale care necesită câteva zile de îngrijiri medicale pentru vindecare.

Totodată, cei doi sunt acuzați că au lipsit-o de libertate pe femeie până luni dimineața, întrucât nu au lăsat-o să părăsească imobilul respectiv, deși aceasta și-a manifestat verbal această dorință în repetate rânduri, iar când a încercat să fugă pentru a scăpa de agresiunile celor doi, a fost prinsă și obligată să rămână în incinta imobilului.

Procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sebeș a solicitat arestarea preventivă a celor doi bărbați, iat judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Sebeș a dispus această măsură pentru o perioadă de 30 de zile.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: recidivisti viol sechestrare