x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Restricții pe autostrăzile A1 și A10

Restricții pe autostrăzile A1 și A10

de Redacția Jurnalul    |    20 Iul 2023   •   10:45
Restricții pe autostrăzile A1 și A10

Lucrări de reparații și inspecție care impun restricții au loc, joi, pe autostrăzile A1 și A10. Poliția le recomandă șoferilor să ruleze cu atenție sporită.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că astăzi, pe Autostrada A1 București - Râmnicu Vâlcea, se efectuează lucrări de reparații la rosturile de dilatație, care impun restricționarea circulației pe prima bandă, până la ora 13.00, la kilometrul 35+350 metri, pe sensul dinspre Pitești către Capitală.

Pe Autostrada A10 Sebeș –Turda, pe direcția către Sebeș, între kilometrii 17+700 metri – 16+200 de metri, în zona municipiului Alba Iulia, se va restricționa circulația pe a doua bandă în intervalul orar 08.30 – 18.00, pentru lucrări de inspecție video a sistemului de drenaj.

„Pentru prevenirea accidentelor rutiere, sfătuim conducătorii auto să ruleze cu prudenţă sporită, să crească distanţa între vehicule şi să se asigure temeinic la schimbarea benzii de circulație. Nu opriți în mod nejustificat pe banda de urgență”, transmite Infotrafic.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: autostrazi restricţii