x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Restricții de circulație în Constanța cu ocazia Zilei Marinei Române

Restricții de circulație în Constanța cu ocazia Zilei Marinei Române

de Redacția Jurnalul    |    13 Aug 2024   •   21:00
Restricții de circulație în Constanța cu ocazia Zilei Marinei Române

Primăria municipiului Constanța anunță că, miercuri și joi, vor fi restricții de circulație cu ocazia Zilei Marinei Române.

Astfel, miercuri, 14 august 2024, se va restricționa parcarea de pe Bd Regina Elisabeta ( de la intersecția cu str. Arhiepiscopiei și până la Farul Genovez, inclusiv alveola) și din Portul Turistic Tomis, cu excepția parcărilor aferente teraselor, în intervalul orar 00:00 – 15:00.

Joi se vor impune restricții de circulație auto de la Poarta 2 (pe traseul Termele Romane de la Str. Traian – Bd Regina Elisabeta – Str. Remus Opreanu – Str. Marinei – Direcția Agricolă - str. Revoluției), în intervalul 06:00-15:00, pe str. Valea Portului, de la Poarta 3, în intervalul orar 06:00-15:00 și pe traseul Bd Regina Elisabeta – str. Remus Opreanu – str. Marinei – str. Revoluției, în intervalul 20:00-23:00 pentru permiterea desfășurării în bune condiții a retragerii cu torțe și susținerea concertelor pe parcursul acesteia.

De asemenea, , se va restricționa parcarea de pe strada Termele Romane, Bulevardul Regina Elisabeta, strada Remus Opreanu, de la strada Lebedei până la strada Revoluției, de la Poarta 1 și din Portul Turistic Tomis, de miercuri, ora 15.00, până joi, ora 15:00.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: restricţii circulaţie Ziua Marinei