x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Restricții de trafic pe două drumuri naționale din județul Vâlcea

Restricții de trafic pe două drumuri naționale din județul Vâlcea

30 Iun 2021   •   08:40
Restricții de trafic pe două drumuri naționale din județul Vâlcea

Autoritățile anunță că miercuri se circulă cu greutate pe mai multe drumuri din județul Vâlcea din cauza lucrărilor care se fac la infrastructura rutieră.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române anunță că, miercuri, pe DN 7 Pitești – Râmnicu Vâlcea - Sibiu și pe DN 64 Slatina - Râmnicu Vâlcea, traficul se desfășoară restricționat pentru efectuarea unor lucrări.

Astfel, pe DN 7 între kilometrii 181 și 182, pe raza localității Bujoreni, se execută lucrări de asfaltare, până la ora 15.30. Circulația rutieră se desfășoară pe un fir, dirijată de piloți de trafic.

Tot, pe DN 7, între kilometrii 170 și 171, în zona localității Budești, se fac lucrări de betonare a șanțurilor, până la ora 18.00. Circulația rutieră se desfășoară pe un fir, alternativ.

Pe DN 64, între kilometrii 112 și 115, în localitățile Troian și Râmnicu Vâlcea, se efectuează lucrări de frezare și asfaltare ale părții carosabile, până la ora 18.00. Circulația rutieră se desfășoară pe trei din cele patru benzi, dirijată de indicatoare rutiere.

Șoferii care trec prin zonele cu lucrări sunt sfătuiți să reducă viteza.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: restrictii trafic