x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Restricții de trafic la podul peste Dunăre de la Brăila

Restricții de trafic la podul peste Dunăre de la Brăila

de Redacția Jurnalul    |    23 Ian 2023   •   13:45
Restricții de trafic la podul peste Dunăre de la Brăila
Sursa foto: antena3CNN

Reprezentanții constructorilor podului peste Dunăre de la Brăila anunță că în zona șantierului vor fi impuse noi restricții de trafic. Acestea vor intra în vigoare în partea a doua a săptămânii.

Restricțiile se vor aplica începând de vineri, 27 ianuarie. Noile reguli vor fi impuse ca urmare a lucrărilor de terasament ce urmează să fie efectuate în zona unei treceri la nivel cu calea ferată. În zona vor fi instalate indicatoare rutiere în vederea fluidizarii traficului auto.

„Traficul rutier pentru accesul la Proprietăți se va desfășura pe Strada Bacului cu descărcare în Șoseaua Baldovinești. Drumul național DN2B va fi tranzitat pe sectorul cuprins între intersecția cu Șos. Baldovinești și intersecția cu DC10. Traseul ocolitor continuă cu DJ 221B până la Calea Galați”, a anunțat Viorel Eşanu, responsabil cu monitorizarea lucrărilor la podul peste Dunăre din partea constructorului Astaldi.

Podul peste Dunăre și drumurile de legătură din județele Brăila și Tulcea ar trebui să fie gata pe parcursul acestui an.

×
Subiecte în articol: restrictii trafic dunăre Braila pod