x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale O roată panoramică de 36 de metri înălțime va fi amplasată pe faleza Dunării din Galați

O roată panoramică de 36 de metri înălțime va fi amplasată pe faleza Dunării din Galați

de Redacția Jurnalul    |    25 Ian 2023   •   22:20
O roată panoramică de 36 de metri înălțime va fi amplasată pe faleza Dunării din Galați
Sursa foto: Hepta

O roată panoramică de 36 de metri înălțime va fi amplasată pe faleza superioară Dunării din orașul Galați. Echipamentul va fi montat lângă Turnul TV, în parcul care va fi modernizat de Primărie.

Primăria municipiului Galați anunță că a fost atribuit contractul pentru modernizarea Parcului de la Turnul TV, unde va fi montată și o roată panoramică de 36 de metri înălțime.

Potrivit municipalității gălățene, prin proiect s-a prevăzut reconfigurarea în totalitate a aleilor pietonale, reamenajarea spațiilor verzi cu sistem automatizat de irigații, reabilitarea împrejmuirii, modernizarea locurilor de joacă pentru copii și amenajarea de locuri de odihnă, recreere și socializare.

De asemenea, va fi înlocuit mobilierului urban, vor fi instalate echipamente de fitness, va fi modernizat sistemul de iluminat ambiental și arhitectural și va fi montat un sistem de supraveghere video. În plus, în interior vor fi amenajate un mic iaz cu pasarelă pietonală și o fântână arteziană cu jeturi de apă la nivelul pavimentului.

În mijlocul parcului, aflat în vârful unui deal de lângă Dunăre, va fi montată o roată panoramică de 36 de metri înălțime. Astfel, oamenii vor putea admira de la mare înălțime atât orașul Galați, cât și Dunărea, Munții Dobrogei și noul pod peste fluviu de la Brăila.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: roată panoramică galaţi