x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Rupere de nori la Pitești: Copaci căzuți pe mașini și avarii la o conductă de gaze

Rupere de nori la Pitești: Copaci căzuți pe mașini și avarii la o conductă de gaze

de Redacția Jurnalul    |    10 Iun 2024   •   23:18
Rupere de nori la Pitești: Copaci căzuți pe mașini și avarii la o conductă de gaze
Sursa foto: arges-stiri.ro

Un brad rupt a avariat o conductă de gaze, iar mai mulți copaci au căzut pe autoturisme în municipiul Pitești, anunță ISU Argeș.

„Brad căzut conducătorii de electricitate și o conductă stradală de gaze din municipiul Pitești, strada George Coșbuc, în zona barierei. Nu sunt persoane rănite. Conducta de gaze a fost avariată, însă colegii noștri au oprit alimentarea cu gaze pe aceasta. Se asigură măsurile specifice de prevenire ale incendiilor până la sosirea echipajelor specializate ale distribuitorilor de electricitate și gaze”, anunță ISU Argeș.

De asemenea, cinci copaci sau crengi au căzut pe autoturisme.

„Sesizare de copac căzut pe un autoturism în municipiul Pitești, strada Gârlei. Se deplasează pompierii de la Detașamentul Pitești cu o autospecială de intervenție.Alte patru cazuri în care copaci sau crengi au căzut pe autoturisme au fost semnalate pe străzile Ion Agârbiceanu, Paltinului și Constantin Dobrogeanu Gherea, iar pe strada Iancu de Hunedoara un copac a căzut lângă o parcare. Echipajele de pompieri sunt în teren și lucrează pentru îndepărtarea efectelor negative”, se arată în finalul informării.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: piteşti rupere de nori