x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Sălaj: Cadavrul unui bebeluş în stare avansată de degradare, descoperit în localitatea Fodora

Sălaj: Cadavrul unui bebeluş în stare avansată de degradare, descoperit în localitatea Fodora

04 Iun 2017   •   10:38
Sălaj: Cadavrul unui bebeluş în stare avansată de degradare, descoperit în localitatea Fodora

Cadavrul unui bebeluş, în stare avansată de degradare, a fost descoperit sămbătă după-amiaza de un locuitor din Fodora, judeţul Sălaj, în apropierea unei gospodării, procurorii încercând să stabilească cine este mama şi împrejurările în care copilul a decedat. 

"Poliţia a avut o sesizare că un nou născut a fost găsit decedat în localitatea Fodora. Am fost sunaţi de un cetăţean din localitate, în după-amiaza zilei de sâmbătă. La faţa locului a mers echipa operativă formată din procurori, poliţişti, criminalişti, medic legist şi cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Sălaj", a declarat duminică, pentru AGERPRES, Maria Cristea, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Sălaj. 

Potrivit prim-procurorului Parchetul de pe lângă Tribunalul Sălaj, Crin Bologa, se aşteaptă rezultatele autopsiei pentru a se stabili data şi cauza morţii bebeluşului, fiind deschisă o anchetă în acest caz. 

"Urmează să avem autopsierea, iar mai apoi concluziile medicilor legişti, pentru a stabili cauza morţii şi să vedem dacă s-a născut viu, când a fost născut, dacă era viabil, cauza morţii. Se pare că este decedat de mai mult timp, dar încă nu ştim de cât timp. Trebuie să ne spună medicii legişti când a murit", a precizat, duminică, pentru AGERPRES, Crin Bologa. 

Acesta a adăugat că starea de degradare a cadavrului este înaintată, motiv pentru care va fi greu la autopsie să se determine cauza morţii. 

"Suntem în plină anchetă, se iau declaraţii şi s-a stabilit deja un cerc de suspecţi. Procurorul de caz lucrează şi avem chiar şi o bănuită", a subliniat Crin Bologa. 

×