x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Salina Ocnele Mari, închisă temporar pentru reevaluarea documentaţiei ISU

Salina Ocnele Mari, închisă temporar pentru reevaluarea documentaţiei ISU

23 Noi 2015   •   18:32
Salina Ocnele Mari, închisă temporar pentru reevaluarea documentaţiei ISU

Salina din Ocnele Mari, unul din cele mai căutate obiective turistice din Vâlcea, a fost închisă temporar printr-o decizie a conducerii pentru a fi reevaluată documentaţia ISU privind normele de siguranţă şi securitate pentru turişti.

Anunţul a fost făcut luni de conducerea Salrom Exploatarea Minieră Râmnicu Vâlcea pe adresa Primăriei din Ocnele Mari, motivând că "închiderea va dura câteva zile pentru reevaluarea documentaţiei ISU".

"Administraţia Locală a oraşului Ocnele Mari consideră justificată închiderea temporară a "Punctului Turistic" Salina "Ocnele Mari", în urma controlului PSI efectuat de autoritatea competentă în domeniu şi suntem de acord că trebuie realizată o administrare economică, judicioasă şi eficientă. Sunt ferm convins că această situaţie va fi rezolvată în timp cât mai scurt, pentru că Salina Ocnele Mari a devenit o atracţie turistică de interes naţional", a declarat, pentru AGERPRES, primarul staţiunii vâlcene, Petre Iordache.

Salina Ocnele Mari este un parc turistic subteran care include mai multe zone de agrement - restaurante, cinematografe, terenuri de sport, muzeu, parc de distracţie pentru copii, zonă de tratament şi o biserică.

×
Subiecte în articol: salina ocnele mari salina