x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Şapte localităţi din Suceava au în continuare probleme în alimentarea cu energie electrică

Şapte localităţi din Suceava au în continuare probleme în alimentarea cu energie electrică

14 Oct 2015   •   15:09
Şapte localităţi din Suceava au în continuare probleme în alimentarea cu energie electrică

Şapte localităţi din judeţ au în continuare probleme în alimentarea cu energie electrică, una fiind total nealimentată, a declarat, miercuri prefectul de Suceava, Constantin Harasim.

Situaţia a rămas aceeaşi, din acest punct de vedere, ca în după-amiaza zilei de marţi, deşi, potrivit prefectului, ''toate echipele filialei Suceava a E.ON Moldova sunt în teren şi lucrează la remedierea disfuncţionalităţilor din toate cele şapte de localităţi din judeţul Suceava''.

Este vorba despre satul Păiseni, din comuna Cornu Luncii, total nealimentat cu energie electrică şi alte şase localităţi, respectiv Sasca Mare, Mălini, Văleni, Crucea, Straja şi Vatra Moldoviţei, parţial nealimentate cu energie electrică.

În localitatea Crucea, echipele operative E.ON sunt ajutate de echipe ale Direcţiei Silvice Suceava, în vederea degajării arborilor căzuţi.

Se lucrează la remedierea a cinci linii electrice şi a 20 posturi de transformare.

Pe drumurile naţionale din judeţ carosabilul este umed, dar se circulă corespunzător. Pe raza de activitatea a SDN Suceava s-a acţionat cu un UNIMOG pe DN 17, pe tronsonul Stroieşti-Ilişeşti, şi au fost răspândite trei tone de material antiderapant. În prezent, se patrulează cu o utilitară pe DN 2E, pe traseul Vârfu Dealului - Cacica.

Pe raza de activitate a SDN Câmpulung Moldovenesc, pe DN 17, în zona Mestecăniş, s-a acţionat cu un UNIMOG şi au fost răspândite trei tone de material antiderapant, iar în prezent se patrulează cu o utilitară pe DN 17A, în zona Suceviţa.

Pe drumurile judeţene carosabilul este umed şi s-a acţionat preventiv cu patru autoutilaje, pe cinci drumuri judeţene. Au fost împrăştiate 20 de tone de material antiderapant.

Traficul feroviar în judeţ se desfăşoară fără disfuncţionalităţi.

Cotele şi debitele principalelor râuri din judeţ au fost în creştere. AGERPRES

×