x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Satu-Mare: Bătaie de joc pe seama copiilor sătmăreni

Satu-Mare: Bătaie de joc pe seama copiilor sătmăreni

15 Feb 2017   •   14:26
Satu-Mare: Bătaie de joc pe seama copiilor sătmăreni
Sursa foto: Karina Knapek/Intact Images

Comisarii Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorului Satu Mare a descoperit o serie de nereguli la distribuirea alimentelor în școlile din județul Satu Mare.

”În prima zi de distribuție cornurile furnizate de SC Logistic Media Pop Art Srl nu respectau cantitatea netă de 80 de grame, ( 69,11 / 70,65 / 75,44 / 77,24 grame ) , și la biscuiți 43,40 grame, deficiențe care nu s-au mai regăsit în următoarele zile”, se arată în sursa citată.

Conform aceleiași surse, distributia pentru cornurile simple nu s-a făcut zilnic începând cu prima săptămână de livrare – 09-07.01.2017 – la școlile din municipiul Satu Mare de către SC Logistic Media Pop Art srl .

”În ziua de luni s-au adus cornuri și biscuiți și marti nu s-a mai adus nimic specificând că biscuiții au fost pentru ziua de marți. Conducerea lcolii a contactat reprezentatul distribuitor deoarece în ziua de miercuri s-au adus cornuri pentru o zi și biscuiti pentru 2 zile, specificând faptul că produsele au fost distribuite și luni și miercuri cu un număr de 34 bucăți în minus. În cursul zilei de joi au fost distribuite produsele rămase restanță”, se mai arată în sursa citată.

La o alta școală din judetul Satu Mare, în cadrul aceleiași săptămâni, cornurile distribuite erau învelite în ambalaj cu ambalajul exterior în interior, cu scrisul imprimat pe interior, luând contact direct cu cornurile.

Sursa: presasm.ro

×