x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Cei doi copii căutați de luni în râul Olt au fost găsiți decedați

Cei doi copii căutați de luni în râul Olt au fost găsiți decedați

de Redacția Jurnalul    |    18 Iul 2023   •   16:30
Cei doi copii căutați de luni în râul Olt au fost găsiți decedați

UPDATE:Pompierii și scafandrii i-au găsit, marți, pe cei doi copii dați dispăruți în râul Olt. Din păcate, aceștia au fost găsiți decedați.

Potrivit ISU Olt, cei doi copii au fost găsiți de echipele de scafandri și au fost aduși la mal.

„Din păcate, echipajele medicale nu au putut decât să constatate decesul acestora. Trupurile neînsuflețite ale celor doi băieți au fost găsite la aproximativ 20 de metri de mal, albia râului era neregulată, cu trunchiuri de copaci și zone în care adâncimea apei era de 1-2 metri și alte zone în care apa avea 10-12 metri adâncime”, transmite ISU Olt.

Cei doi erau elevi la Școala Gimnazială Giuvărăști, unul în clasa a VI-a și altul în clasa a VII-a, abii orfani de câte un părinte

Scafandri din Teleorman, Dolj și Vâlcea au participat, marți, alături de cei din Olt, la căutarea celor doi copii dați dispăruți în râul Olt. De asemenea, la fața locului au fost și Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Giuvărăști, dar și mai mulți voluntari, cu bărci și sonare, care să sprijine misiunea pompierilor. Pe parcursul nopții de luni spre marți, pompierii Detașamentului Caracal, cu o barcă cu motor, au executat căutări pe luciul apei, fără ca cei doi minori să fie găsiți.

ISU Olt a fost sesizat luni despre dispariția a doi copii, cu vârste de 12 și 13 ani, posibil înecați în râul Olt.

 

Știre inițială: Scafandri din Teleorman, Dolj și Vâlcea participă marți, alături de cei din Olt, la căutarea celor doi copii dați dispăruți în râul Olt.

Potrivit ISU Olt, la acțiunea de căutare participă marți trei scafandri din Olt și câte unul din Teleorman, Dolj și Vâlcea.

De asemenea, la fața locului se află și Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Giuvărăști, dar și mai mulți voluntari, cu bărci și sonare, care sprijină misiunea pompierilor.

Pe parcursul nopții de luni spre marți, pompierii Detașamentului Caracal, cu o barcă cu motor, au executat căutări pe luciul apei, fără ca cei doi minori să fie găsiți.

ISU Olt a fost sesizat luni despre dispariția a doi copii, cu vârste de 12 și 13 ani, posibil înecați în râul Olt.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: scafandri copii