x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale O elevă a făcut scandal într-o școală din Galați: A aruncat cu obiecte și a agresat doi adulți

O elevă a făcut scandal într-o școală din Galați: A aruncat cu obiecte și a agresat doi adulți

de Redacția Jurnalul    |    05 Mar 2024   •   15:00
O elevă a făcut scandal într-o școală din Galați: A aruncat cu obiecte și a agresat doi adulți

O adolescentă de 13 ani a făcut scandal într-o școală din Galați. Eleva a aruncat cu obiecte în clasa în care se desfășurau cursuri și apoi a agresat doi adulți. Eleva a fost transportată la spital cu un echipaj al Ambulanței.

Potrivit IPJ Galați, polițiștii din cadrul Secției 4 Poliție Galați au fost sesizați prin apel la 112, de către un cadru didactic dintr-o unitate de învățământ specială, cu privire la faptul că o elevă „ar fi devenit agitată, manifestând un comportament agresiv față de mai multe persoane”.

Din verificările efectuate de polițiști „s-a stabilit că eleva respectivă, de 13 ani, ar fi aruncat cu diferite obiecte în încăperea în care participa la orele de curs și ar fi agresat fizic o femeie de 48 de ani și un bărbat de 41 de ani, aflați pe holul unității de învățământ”.

Eleva a fost preluată de echipajul Serviciului Județean de Ambulanță Galați sosit la fața locului și a fost transportată la o unitate medicală. Persoanele agresate nu au necesitat îngrijiri medicale, au mai stabilit anchetatorii.

Polițiștii au deschis dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: scandal elevă școală