x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Scandal în Târgu Jiu. Patru persoane au intrat cu violență peste alte trei și le-au bătut

Scandal în Târgu Jiu. Patru persoane au intrat cu violență peste alte trei și le-au bătut

de Redacția Jurnalul    |    06 Noi 2023   •   13:15
Scandal în Târgu Jiu. Patru persoane au intrat cu violență peste alte trei și le-au bătut

Patru persoane au fost reţinute pentru tulburarea liniştii publice și violență în familie după un conflict izbucnit între două familii, în Târgu Jiu. Cearta a pornit din cauza unui conflict mai vechi.

Potrivit unei informări transmisă luni de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Gorj, Poliția Târgu Jiu a reținut, sâmbătă, pentru 24 de ore, doi bărbați și două femei, cu vârste cuprinse între 34 și 51 de ani, din Târgu Jiu, pentru tulburarea ordinii și liniștii publice, violență în familie, lovire sau alte violențe, amenințare, violare de domiciliu și distrugere.

Cele patru persoane au distrus poarta de acces în locuința unei familii, din Târgu Jiu, au intrat în curtea imobilului, au distrus mai multe geamuri ale locuinței și au bătut trei persoane, pe fondul unui conflict mai vechi.

„Totodată, au fost întocmite formulare de evaluare a riscului persoanelor implicate în eveniment, având grad de rudenie, fapt pentru care a fost emis un ordin de protecție provizoriu, împotriva agresorilor”, se arată în informare.

Duminică, cei doi bărbați au primit arest domiciliu, pentru 30 de zile, iar cele două femei control judiciar, pentru 60 de zile.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: scandal târgu jiu violenta