x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Scandal: Primarul din Mioveni, agresat în sediul instituției!

Scandal: Primarul din Mioveni, agresat în sediul instituției!

12 Feb 2022   •   09:05
Scandal: Primarul din Mioveni, agresat în sediul instituției!
Sursa foto: Hepta

Primarul orașului Mioveni, din județul Argeș, a fost agresat de două persoane, în sediul instituției pe care o conduce. Polițiștii fac cercetări.

Agresiunea s-a produs vineri seara, în jurul orei 21.00, spun reprezentanții Poliției Argeș.

Atât primarul, cât și alte două persoane, se aflau în sediul Primăriei orașului Mioveni. Edilul spune că s-a trezit cu doi indivizi peste el. Unul dintre ei l-ar fi lovit şi i-ar fi rupt masca de protecţie, aşa că a chemat Poliţia. La audieri, bărbaţii au spus că sunt nevinovaţi.

Primarul a povestit că a văzut cum unul dintre bărbaţi, fost afacerist local, a intrat în Primărie şi s-a aşezat pe un scaun. La câteva secunde, a apărut în uşă un alt individ care ar fi început să îl înjure. Afară aşteptau alţi doi bărbaţi într-o maşină de teren.

„Pe unul l-am văzut în birou, a început să mă apostrofeze pe mine şi pe comisarul Mihalcea. În momentul acela l-am întrebat ce caută aici, la ora asta. În acel moment am ieşit afară, am chemat paznicul, a fost o altercaţie în interior. M-a lovit. Este jenant ca un infractor să intre într-o instituţie publică şi să agreseze pe cineva”, a declarat Ion Georgescu, în exclusvitate la Antena3

Edilul susţine că după acest incident a început să se teamă pentru viaţa lui. „Din mass-media îl ştiu un tip violent, care ameninţă pe toată lumea, care spune în media că nimeni nu are ce să îi facă în judeţul Argeş. Este normal să fiu speriat”, a mai spus edilul.

De cealalată parte, presupusul agresor susține că nu avea nimic de împărțit cu primarul și că de fapt el este victima.

„Când m-a văzut primarul, știind că i-am făcut mai multe plângeri, a sărit la mine și mi-a băgat mâna în gât. Ieși afară, tâlharule, ieși afară din Primărie. Mi-a zis să ies afară, am ieșit, nu am pus mâna pe el. Sunt camere de luat vederi, nu l-am agresat, nu l-am  înjurat, nu i-am zis absolut nimic”, afirmă presupusul agresor.

„În jurul orei 21:00, polițiștii din cadrul Poliției orașului Mioveni au fost sesizați cu privire la faptul că primarul localității ar fi fost agresat, pe fondul unei stări conflictuale cu două persoane, în timp ce se aflau la sediul instituției. Polițiștii au identificat persoanele implicate, care au fost conduse la sediul poliției pentru cercetări”, transmite Poliția Argeș.

În acest caz se fac verificări, pentru stabilirea situației de fapt și luarea măsurilor legale care se impun.

Între timp, bărbatul care l-a agresat pe primarul din Mioveni, chiar în sediul primăriei a fost a reţinut pentru 24 de ore. Bărbatul are 55 de ani și este din Mărăcineni, județul Argeș.

Anchetatorii îl acuză că a intrat cu forţa în Primărie, nu şi de agresiune.

 

×
Subiecte în articol: primar mioveni