x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale Scandal uriaș la cel mai mare festival de pe litoral. Șeful OPC Constanța, atac dur la organizatori

Scandal uriaș la cel mai mare festival de pe litoral. Șeful OPC Constanța, atac dur la organizatori

08 Iul 2017   •   13:20
Scandal uriaș la cel mai mare festival de pe litoral. Șeful OPC Constanța, atac dur la organizatori

Scandal la cel mai mare festival de pe litoral. Şeful Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Constanţa, Horia Constantinescu, susține că locațiile închise, în urma cu două zile, din cauza deficienţelor constatate, continuă să funcţioneze!

Este vorba despre terase din zona de desfăşurare a festivalului Neversea. Constantinescu s-a arătat revoltat de faptul că, pe fondul evenimentului Neversea, alte autorităţi “închid ochii” la nereguli. Acesta susține că reprezentanții Neversea ar fi împiedicat accesul OPC în incinta desfășurării evenimentului musical. La fel, nici jandarmii nu ar fi cooperat cu şeful OPC.

„Unul dintre acestea era deschis și funcționa. Eu voiam să aflu dacă sunt respectate măsurile, să fotografiez dacă găseam nereguli și astăzi să luăm măsurile în consecință. Conform regulei, paznicii nu aveau dreptul să împiedice controlul. Este o replică pe care o dau viceprimarului, care spune că noi, cei la OPC, distrugem festivalul”, a declarat la Antena 3, șeful OPC Horia Constantinescu.

Sursa: antena3.ro

×
Subiecte în articol: neversea opc constanta