x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Locale O nouă TRAGEDIE în Sibiu: O infirmieră a MURIT în spital în timpul serviciului

O nouă TRAGEDIE în Sibiu: O infirmieră a MURIT în spital în timpul serviciului

16 Oct 2016   •   12:30
O nouă TRAGEDIE în Sibiu: O infirmieră a MURIT în spital în timpul serviciului
Sursa foto: Karina Knapek/INTACT IMAGES

O infirmieră care suferea de o boală a inimii a decedat în timpul serviciului, în spălătoria Secţiei de Diabet a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă din Sibiu.

Acesta avea 58 de ani și era angajată la Compartimentul Diabet, Nutriție și Boli Metabolice de la Spitalul Județean Sibiu. Ea se afla în lift și mergea spre bucătăria spitalului după mâncare. A fost găsită prăbușită la pâmânt. ”Este vorba de o infirimieră în vârstă de 58 de ani care era cunoscută cu patologie cardiacă. Era în tură conform graficului. Nu era în tură suplimentară. A decedat, cauza fiind cel mai probabil de natură cardiacă. S-au efectuat manevre de resuscitare, dar din păcate nu a mai putut fi readusă la viață”, a declarat pentru Ora de Sibiu, Decebal Todăriță, purtător de cuvânt la Spitalul Județean Sibiu.

În cadrul instituției s-a declanșat o anchetă internă pentru a se stabili exact împrejurările în care a avut loc acest nefericit incident. 

În urmă cu o săptămână, o asistentă medicală de 30 de ani, de la Spitalul de Pediatrie, a decedat după ce a ieşit din tură. În cazul acesteia se aşteaptă rezultatele autopsiei. AGERPRES

×
Subiecte în articol: deces